DANCE4LIBERATION 2020

Ook in 2020 heeft de hoofdstad van Overijssel de eer om op Bevrijdingsdag het grootste outdoor dance festival van Nederland te organiseren! Op dinsdag 5 mei 2020 (dit jaar een officiële vrije dag) vieren we met ruim 30.000 partyfreaks onze vrijheid tijdens Dance4Liberation in Zwolle!

 

Net als afgelopen jaren krijgt het festival twee grote outdoor area’s met de beste artiesten en live-acts van dit moment. Ben jij benieuwd wat je kunt verwachten of nog niet overtuigd om te komen? Bekijk onze aftermovie én show van afgelopen editie!

- 75 JAAR VRIJHEID - 

In 2020 herdenken we het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog, 75 jaar geleden. We vieren dat we sindsdien weer in vrijheid leven, in het besef dat we samen verantwoordelijk zijn om vrijheid door te geven.

CORONAVIRUS

De situatie rondom de verspreiding van het Coronavirus verandert elk uur en de Nederlandse evenementenbranche wordt naast de maatschappij heel hard getroffen door de maatregelen die het RIVM neemt. Vooralsnog kan niemand inschatten hoelang deze maatregelen van kracht blijven en welke maatregelen er nog genomen gaan worden.

 

Wij zullen bezoekers via onze website en per e-mail updaten en op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen. De gezondheid en de veiligheid van onze bezoekers, maar ook de artiesten, leveranciers en crew is het allerbelangrijkste.

BEN JIJ ER OOK BIJ?

2 AREAS - 30.000 PARTYPEOPLE

TOEGANKELIJK VOOR IEDEREEN!

HET GROOTSTE DANCE FESTIVAL OP BEVRIJDINGSDAG

AMBASSADEUR WORDEN?

Scoor jij altijd alle festival tickets voor jezelf én je vrienden? Ben jij de opperbaas van alle feestplannen die gemaakt worden? Vanaf nu wordt dat kéihard beloond!

 

Wordt nu ambassadeur van Dance4Liberation, verkoop tickets mét korting aan je vrienden én spaar direct punten die je uit kunt geven aan exclusieve beloningen! Van gratis tickets tot exclusieve merchandise pakketten en consumptiemunten. We’ve got it all!

Wacht niet langer, meld je NU aan als Ambassadeur en begin direct met sparen en met het verkopen van tickets aan je vrienden!

DISCOUNT TICKETVERKOOP GAAT HARD!

© 2019/2020 - Dance4Liberation