CELEBRATE YOUR FREEDOM!

DANCE4LIBERATION

VERPLAATST NAAR 2021

Dat vrijheid niet vanzelfsprekend is blijkt ook nu in deze periode waarin een virus de hele wereld in zijn greep heeft. Op 5 mei 2020 zouden we eigenlijk met 30.000 dance liefhebbers onze vrijheid vieren in Zwolle tijdens Dance4Liberation, maar helaas. Ook Bevrijdingsdag 2020, de 75ste editie sinds het eind van de Tweede Wereldoorlog, kan door de coronacrisis niet gevierd worden zoals we dat met heel Nederland graag hadden gewild.

 

Sta er eens bij stil en denk na hoe je elke dag leeft in een vrij land waar je naar school kunt, kunt kiezen in vrijheid en waar je mag liefhebben wie je wil. Wat betekent vrijheid voor jou? Zeker nu, met de maatregelen rondom de verspreiding van het coronavirus waarin je wordt opgedragen zoveel mogelijk thuis te blijven, om sociale activiteiten te vermijden en je bijv. niet naar school kunt.

We hopen dat jullie allemaal gezond zijn en blijven en dat we volgend jaar met z'n alle écht onze vrijheid kunnen vieren en daar nog meer bij stil kunnen staan dan dat we dat ooit gedaan hebben. Zorg goed voor elkaar en we hopen jullie in 2021 te kunnen verwelkomen op het grootste outdoor dance festival van Nederland; Dance4Liberation!

BEN JIJ ER OOK BIJ?

2 AREAS - 30.000 PARTYPEOPLE

LINE-UP 2021

We streven ernaar om de line-up van 2020 1-op-1 mee te nemen naar 2021 en het ziet er naar uit dat dit ook gaat lukken! Wij zijn hier achter de schermen druk mee bezig. Meer informatie over het complete programma voor 2021 volgt z.s.m.

TOEGANKELIJK VOOR IEDEREEN!

HET GROOTSTE DANCE FESTIVAL OP BEVRIJDINGSDAG

AMBASSADEUR WORDEN?

Scoor jij altijd alle festival tickets voor jezelf én je vrienden? Ben jij de opperbaas van alle feestplannen die gemaakt worden? Vanaf nu wordt dat kéihard beloond!

 

Wordt nu ambassadeur van Dance4Liberation, verkoop tickets mét korting aan je vrienden én spaar direct punten die je uit kunt geven aan exclusieve beloningen! Van gratis tickets tot exclusieve merchandise pakketten en consumptiemunten. We’ve got it all!

Wacht niet langer, meld je NU aan als Ambassadeur en begin direct met sparen en met het verkopen van tickets aan je vrienden!

D4L IS VERPLAATST NAAR 2021

© 2019/2020 - Dance4Liberation