top of page
dance4liberation-BACKGROUND-web-1.jpg

RESALE PLATFORM

Tickets kopen
Entree tickets, pendelbus, parkeren en lockers
> Klik hier om tickets te kopen via het resale platform

Tickets verkopen

  • Regel dit in je bestelling via 'Bestelling Beheren' via de bevestigingsmail die je hebt gekregen na het kopen van je entreeticket.

  • Ga naar je bestelling - klik op ‘Meer acties’ En daarna op ‘Doorverkoop’.

 
UITLEG:  RESALE PLATFORM
Wil je veilig tweedehands tickets kopen of verkopen? Gebruik dan het Dance4Liberation Resale Platform. Dit is de enige manier (naast onze wachtlijst) om 100% veilig je ticket(s) door te verkopen. Na de verkoop van je ticket krijgt de koper een volledig nieuw ticket met een nieuwe unieke barcode. Om teleurstelling te voorkomen: koop of verkoop dus géén Dance4Liberation-tickets via andere kanalen.

Via het Resale Platform kun je als verkoper niet meer dan de originele prijs vragen, wel zo eerlijk. Alleen als koper betaal je 8% transactiekosten.

Uitleg: tickets verkopen

  • Je kunt jouw ticket(s) voor maximaal 100% van de nominale waarde (excl. servicekosten) doorverkopen.

  • Er worden 8% transactiekosten in rekening gebracht aan de persoon die het ticket koopt. Servicekosten die oorspronkelijk zijn betaald, worden niet terugbetaald zodra je jouw ticket doorverkoopt.

  • Bied als verkoper je ticket aan via 'Bestelling Beheren' via de bevestigingsmail die je hebt gekregen na het kopen van je ticket. Bevestigingsmail kwijt? Klik hier

  • Ga naar je bestelling > klik op ‘Meer acties’ > en daarna op ‘Doorverkoop’.

  • Er wordt automatisch een Resale-account voor je aangemaakt. Hiervan krijg je een bevestiging per mail.

  • De verkoper ontvangt een bevestiging zodra zijn ticket is doorverkocht. De verkoper heeft altijd de kans om zijn ticket in te trekken zolang het ticket niet is doorverkocht of is toegevoegd aan iemands winkelmandje.

Uitleg: tickets kopen

Als je een ticket wil kopen via het Dance4Liberation Resale Platform moet je een Resale-account aanmaken. 

Let op: het is niet mogelijk om je lockerticket te verkopen binnen 3 dagen voor het evenement. Dit omdat de lockercodes dan al zijn verstuurd.

bottom of page