NOG GEEN VERVOER?

Op 5 mei (Bevrijdingsdag) vieren 30.000 jongeren hun vrijheid op de Wijthmenerplas in Zwolle. Weet jij nog niet hoe je op het festival gaat komen? Zorg dat jij je heen- en terugreis goed geregeld hebt om eventuele problemen te voorkomen. Kom je van ver? Boek dan bijvoorbeeld samen met je vrienden een partybus bij Partybussen.nl. Pak je liever het OV? Zorg dan dat je ten alle tijden op de hoogte bent van eventuele werkzaamheden en overige treininformatie.

BOEK EEN PARTYBUS!

Boek of organiseer nu je leukste busreis via Partybussen.nl! Met meer dan 500 opstapplaatsen in Nederland, altijd een opstapplaats bij jou in de buurt. Samen met je vrienden in een gezellige (party)bus. Muziekje aan, drankje erbij en jij kan onbezorgd los gaan op het grootste outdoor dance festival van Nederland! Boek hier je bus- of combitickets met korting!

OPENBAAR VERVOER

Kom jij dit jaar met het OV naar Dance4Liberation? Neem dan op het station uitgang zuid (dit is de achterkant van het Centraal Station in Zwolle). Vanaf daar rijden er speciale pendelbussen naar de Wijthmenerplas. Ook op het station word dit duidelijk aangeven. De organisatie raad je aan om vroeg naar het festivalterrein te komen i.v.m. drukte bij de entree.

De pendelbussen rijden vanaf 11:00 uur tot het het einde van het festival vanaf CS Zwolle op en neer om bezoekers van en naar het festival te brengen. Let op! Voor de pendelbus heb je een speciaal pendelbus ticket nodig welke te koop zijn in onze ticketshop. Het is vanaf het festivalterrein nog ongeveer 20 minuten lopen naar de pendelbussen, houd hier rekening mee.

 

Belangrijk! Vergeet dus niet je pendelbus ticket ONLINE te kopen op www.dance4liberation.nl/tickets. Deze tickets zijn niet op locatie verkrijgbaar. Tickets kosten €10,00 en beperkt beschikbaar en te koop zolang de voorraad strekt. OP=OP

Let op! Dance4Liberation is om 23:00 uur afgelopen. Ga je met het OV naar huis? Zorg dan dat je op tijd vertrekt vanaf het festivalterrein voor het halen van de laatste trein of bus vanaf het Centraal Station Zwolle. Het is vanaf het festivalterrein is het nog ongeveer 20 minuten lopen naar de pendelbussen die je weer naar het Centraal Station brengen. Houd hier rekening mee!

MET DE AUTO?

Kom je met de auto naar Dance4Liberation? Koop voordelig en snel je parkeer ticket in onze ticketshop en kom goed voorbereid naar het festival. Volg ten alle tijden de gele signing borden die je navigeren naar de parkeergelegenheid. Vanaf het parkeerterrein is nog maar een paar minuten lopen naar het festivalterrein zelf, ideaal dus.

KISS & RIDE

Er is voor iedereen die wordt weggebracht (en opgehaald) een speciale  Kiss & Ride- plek ingericht. Volg ten alle tijden de gele borden met de tekst 'KISS&RIDE' om misverstanden te voorkomen. Deze speciale breng- en ophaal locatie is op ongeveer 20 min lopen van het festivalterrein. Spreek altijd af dat waar je afgezet gaat worden, je ook weer opgehaald gaat worden, zo voorkom je problemen.

MET DE FIETS?

Speciaal voor iedereen die met de fiets komt heeft de organisatie vlak bij de ingang van het festival fietsenrekken geplaatst. Stal je fiets dus daar en niet zomaar ergens in de buurt van het festivalterrein. Fietsen die niet in de fietsenrekken geplaatst worden kunnen worden verwijderd door de gemeente. Houd hier rekening mee!

TAXI NODIG?

Taxi Nodig? RM Taxi Zwolle heeft speciaal voor iedereen een leuke actie in het leven geroepen. Iedereen die vóóraf een reservering plaatst via info@rmtaxi-zwolle.nl krijgt namelijk 20% korting. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog die reservering!