NOG GEEN VERVOER?

Op 5 mei (Bevrijdingsdag) vieren 30.000 jongeren hun vrijheid op de Grote Voort in Zwolle. Weet jij nog niet hoe je op het festival gaat komen? Zorg dat jij je heen- en terugreis goed geregeld hebt om eventuele problemen te voorkomen. Kom je van ver? Boek dan bijvoorbeeld samen met je vrienden een partybus bij Party-Vervoer.nl. Pak je liever het OV? Zorg dan dat je ten alle tijden op de hoogte bent van eventuele werkzaamheden en overige treininformatie.

OPENBAAR VERVOER

Kom jij dit jaar met het OV naar Dance4Liberation? Neem dan op het station uitgang zuid (dit is de achterkant van het Centraal Station in Zwolle). Volg vanaf daar lopend de borden richting het festival terrein. Dit in verband met een afsluiting aan de noordkant door bouwwerkzaamheden. Ook op het station word dit duidelijk aangeven. De organisatie raad je aan om vroeg naar het festivalterrein te komen i.v.m. drukte bij de entree.

Let op! Dance4Liberation is om 00:00 uur afgelopen. Ga je met het OV naar huis? Zorg dan dat je op tijd vertrekt vanaf het festivalterrein voor het halen van de laatste trein of bus vanaf het Centraal Station Zwolle. Het is vanaf het festivalterrein nog ongeveer 15 minuten lopen, houd hier rekening mee!

BOEK EEN PARTYBUS!

Boek of organiseer nu je hardste busreis via Party-vervoer.nl! Met meer dan 500 opstapplaatsen in Nederland, altijd een opstapplaats bij jou in de buurt. Samen met je vrienden in een gezellige (party)bus. Muziekje aan, drankje erbij en jij kan onbezorgd los gaan op Kingdance! Boek hier je bus- of combitickets met korting!

 

Ben je met een grote groep, ken je veel partygangers? Organiseer dan een eigen busreis (vanaf 20 personen) en verdien gratis entreetickets, busreis en munten. In overleg met Party-vervoer.nl bepaal jij zelf de opstapplaatsen en vertrektijden. 

 

Kun jij een eigen bus vullen (40+ personen)? Dan kun je jouw busreis ook besloten maken met een eigen code. Speciale wensen zoals een echte partybus? Bespreek het met Party-vervoer.nl en zij gaan hun best doen voor je. Doe hier vrijblijvend een aanvraag!

KISS & RIDE

Er is voor iedereen die wordt weggebracht (en opgehaald) een speciale  Kiss & Ride- plek ingericht. Volg ten alle tijden de gele borden met de tekst 'KISS&RIDE' om misverstanden te voorkomen. Deze speciale breng- en ophaal locatie is vlak bij het festivalterrein. Vanaf daar is het nog slechts een paar minuten lopen naar het festival. Spreek altijd af dat waar je afgezet gaat worden, je ook weer opgehaald gaat worden, zo voorkom je problemen.

Let op! Het is niet toegestaan om mensen af te zetten of op te halen aan de Blaloweg. Dit is verboden en je riskeert een boete. Houd hier rekening mee! 

KOM JE MET DE FIETS?

Speciaal voor iedereen die met de fiets komt heeft de organisatie vlak bij de ingang van het festival fietsenrekken geplaatst. Stal je fiets dus daar en niet zomaar ergens in de buurt van het festivalterrein. Fietsen die niet in de fietsenrekken geplaatst worden kunnen worden verwijderd door de gemeente. Houd hier rekening mee!

TAXI NODIG?

Taxi Nodig? RM Taxi Zwolle heeft speciaal voor iedereen een leuke actie in het leven geroepen. Iedereen die vóóraf een reservering plaatst via info@rmtaxi-zwolle.nl krijgt namelijk 20% korting. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog die reservering!

D4L IS VERPLAATST NAAR 2021

© 2019/2020 - Dance4Liberation