KOM JIJ WERKEN?

Zou jij wel willen werken op Kingdance Festival en/of Dance4Liberation? Lekker feest vieren en tegelijkertijd dik geld verdienen? Dat kan! Kom ons team versterken op Koningsdag - (27 april 2022) en Bevrijdingsdag (5 mei 2022). Lees hieronder meer info en hoe jij kunt aanmelden. 

20190505_Dance4Liberation_Casper_0037_IMG_0544.jpg

VERENIGING OF CLUB?

Wil je als vereniging wat extra geld voor in de clubkas verdienen? Dan zijn jullie van harte welkom! Wij bieden een leuke werkplek, een vergoeding voor de clubkas én super gezellige sfeer op een groot festival. Heb je interesse om met je teamgenoten of club personeel de handen uit de mouwen te steken? Meld je vandaag nog aan via info@dance4liberation.nl met hierin een korte uitleg van jullie club of verenigingen en de gegevens van jullie contactpersoon.

MELD JE NU AAN!

Wij zijn voor Kingdance (27 april 2022) en Dance4Liberation (5 mei 2022) op zoek naar personeel. Ben je ouder dan 16 jaar en hou je van aanpakken? Meld je aan via info@dance4liberation.nl door middel van een korte introductie inclusief vermelding van naam, leeftijd, woonplaats en telefoonnummer. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!