D4L AMBASSADEUR

AMBASSADEUR-PROGRAMMA STOPT

Helaas zijn wij genoodzaakt om te stoppen met het ambassadeursprogramma wat we aantal jaar geleden samen met Verve hebben opgezet. Verve is, mede door COVID19, veranderd naar Pollen met een andere visie. Door die verandering werkt het platform helaas niet meer zo goed voor onze ambassadeurs. We hebben het nog geprobeerd de afgelopen weken maar we krijgen te veel vragen en dingen op het platform zijn onduidelijk en/of werken niet. We vinden het erg jammer, want we weten hoe leuk en tof jullie het vonden om kaartjes te verkopen met korting en punten te sparen voor toffe items!
 

We willen al onze ambassadeurs dan ook super bedanken voor het harde werken de duizenden tickets die jullie samen verkocht hebben! We hebben hieronder de belangrijkste vragen en antwoorden uitgeschreven voor al onze ambassadeurs. Ook als je in 2020 ambassadeur bent geweest is het belangrijk om dit goed door te lezen.
 

Heb ik nog steeds rechts op mijn geclaimde rewards?
Ja, tuurlijk! Alle rewards die jij al hebt geclaimd in 2020, 2021 en/of dit jaar krijg je van ons! Hieronder vind jij hoe jij geclaimde rewards kunt bemachtigen:

 

Entreeticket > Sturen wij uiterlijk 7 dagen voor het festival naar je mailbox.
Munten > Ophalen tijdens het festival bij een speciale muntenbalie (ID verplicht)
Merchandise > Ophalen tijdens het festival bij merchandise stand (ID verplicht)
Overig > Wij zullen persoonlijk contact opnemen om de rewards te overhandigen.

 

Ik heb nog punten maar nog niks geclaimd, kan ik dat alsnog doen?
Ja, onze reward-shop is nog open t/m vrijdag 18 maart 2022. Je hebt tot die tijd de mogelijkheid om je punten op te maken en rewards te claimen.

 

Ik heb te weinig punten om iets te claimen, kan ik nog tickets verkopen?
Ja, je hebt t/m vrijdag 18 maart 2022 de mogelijkheid om tickets te verkopen en daarmee extra punten te verdienen. Houdt er rekening mee je tot uiterlijk 18 maart 2022 de mogelijkheid hebt om je punten in te wisselen voor beschikbare items in de reward-shop. Je punten en de shop zijn, nadat je bent ingelogd, te zien via deze link

 

Kunnen personen die tickets via mij gekocht hebben wel naar het festival?
Natuurlijk! Alle tickets die jij verkocht hebt zijn gewoon geldige entreetickets. Dit maakt niet uit of je deze verkocht hebt in 2020, 2021 of 2022.

 

Mocht je nog vragen hebben over het ambassadeursprogramma dan kan je het beste een e-mail sturen naar info@dance4liberation.nl. Wij proberen je dan zo snel mogelijk een antwoord terug te mailen.
 

Nogmaals bedankt voor alles en tot 5 mei (Bevrijdingsdag) in Zwolle!